Zdravje za socialno ogrožene družine

V okviru našega programa Zdravje za socialno gorožene družine smo pripravili različne video vsebine, ki so namenjene predvsem izboljšanju imunskega sistema, prirpavo prazničnih sladic na bolj zdrav način in pa tudi spletni kuharski tečaj.
____________
Videoposnetki  ‘Nasveti z Aljo’ vsebujejo preproste nasvete, kako si lahko izboljšate imunski sistem in preživite čas v boju proti COVID19.
Preprosta prehrana: https://youtu.be/HFJIcsTL1gw
Optimizem in hvaležnost: https://youtu.be/myb6z_PSeH8
Pomembnost kisika: https://youtu.be/wq5AdjM01yQ
Aktivnosti za družine: https://youtu.be/SSixG72jstc
_____________
Kuharija z Juretom in Nežo vsebuje 3 posnetke o tem, kako pripraviti bolj ugodne, zdrave praznične sladice.
______________
Humanitarno društvo ADRA v sodelovanju z dr. Marjanco Hari vas vabimo na 3 spletne kuharske tečaje, kjer se bomo pogovorili tudi o različnih načinih za okrepitev imunskega sistema.
.
Pogledali si bomo več receptov jedi na osnovi rastlinskih proizvodov v okviru zajtrka, kosila in večerje, ki nam lahko pomagajo pri okrepitvi obrambnega mehanizma.
.
Na prvem srečanju se bomo poleg drugih tem pogovarjali o receptih za zajtrk, na drugem tečaju o receptih za kosilo in zadnjič o receptih za večerjo. Vsako srečanje poteka okvirno 1,5h.
.
Prijave so možne tako, da nam pišete na [email protected], pokličete na 040 852 007 ali se prijavite preko obrazca tukaj: https://forms.gle/N4ac8xBnkYT1im516 .Prijava je potrebna zato, da vam pošljemo podatke za ZOOM.
.
Število udeležencev je omejeno, prednost bomo namenili družinam in posameznikom iz socialno ogroženih skupin. V kolikor želite, da to za vas posebaj upoštevamo, nam to tudi predhodno sporočite na email naslov ali po telefonski številki.

Mednarodna partnerstva – projekt Talking Bubbles . V letu 2022 smo zaključili dvoletni Erasmus+ projekt Talking Bubbles v …

Sporočilo za javnost: Čas, da z vseh strani prinesemo upanje in mir v uničeno deželo – ADRA KLIČE …

‼️NUJNA POMOČ PO POTRESU V TURČIJI IN SIRIJI‼️ ℹ️6. februarja je na meji med Turčijo in Sirijo stresel …

Potrebe po podpori ranljivim skupinam, predvsem ženskam in otrokom smo prepoznali tudi v Severni Makedoniji, kamor se je …