??????? ??? ??????
ADRA Slovenija začenja z vsakoletno akcijo pred koncem leta za pomoč osebam v stiski. V zameno za brezglavo nakupovanje in zapravljanje kličemo k solidardnosti, srčnosti, toplini in skrbi za sočloveka.
.
Letos smo se zaradi težke gospodarske situacije in povišanih osnovnih stroškov odločili pomagati slovenskim družinam z otroki, posameznikom in predvsem starejšim osebam.
Če je kdaj res čas za solidarnost, je ta čas zdaj. Socialna stiska se iz meseca v mesec povečuje. Mnogo oseb je ostalo brez prihodko, zdravja in socialnih stikov.
Res ne moremo doseči vseh oseb, ki potrebujejo pomoč in jo še bodo v naslednjih mesecih, ampak tukaj in zdaj se lahko pridružite naši akciji #OgrejmoJimSrca ter prispevate za nakup osnovnih potrebščin (hrane, šolskih potrebščin in higienskih pripomočkov) za mnogo ljudi, ki so ostali brez vsega.
.
????Letos bomo podarjali pakete v vrednosti 16€ za posameznike in starejše, ter večje pakete za družine z dojenčki oz. več otroci v vrednosti 28€. Darujete lahko tudi višji znesek oz. poljuben znesek, s čimer bomo zagotovili manjkajoče izdelke.
Pakete sestavljajo higienski pripomočki, zaščitna sredstva, hrana obenem bomo družinam namenili kartice za nakup zdrave prehrane v izbrani trgovini. Pridružite se nam in pokažite, da vam ni vseeno in da tudi vaše srce zmore pomagati, ko je to res potrebno.
—-
???? ????? ???????̌?
?Z nakazilom iz kreditne kartice preko PayPala tukaj: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=XRB4FKBC3XZGJ
?SMS donacijo 5 EUR z besedo LJUDJE5 na 1919.
? Neposrednim nakazilom na TRR:

IBAN: SI56 0284 3026 3945 619
BIC: LJBASI2X
Referenca: SI00 2022
Ime prejemnika: HD ADRA Slovenija, Njegoševa 15 1000 Ljubljana
Namen: Solidarnost
Koda namena: CHAR

?Ali si pogledate druge programe in možnost podpore na naši internetni strani tukaj in delite naše objave: https://adra.si/doniraj/

Iskreno hvala, ker boste nekomu prinesli nasmeh na obraz in polepšali praznike.

—-
#SočutjePravičnostLjubezen #PomagamPomagati #GoodGoesViral #OgrejmoJimSrca #OgrejmoJimSrca2022 #ČrniPetek #BlackFriday