Spremeni svet

Donirajte sredstva za naše projekte

Namen humanitarne organizacije ADRA je služiti človeštvu na načine, kot si to Bog želi za nas. To pa je možno le, če združimo moči in služimo skupaj. S podporo delovanja organizacije ADRA pravzaprav pomagate v 120 državah sveta.

Trenutne akcije

S svojimi donacijami boste podprli trenutno aktualne projekte in s tem pomagali socialno šibkim posameznikom in družinam.

Donirajte za projekte, kot so: Solidarnost za ranljive, Združevanje begunskih družin, Odziv v krizah, Napolnimo Slovenijo s srečnimi otroki, Splošna donacija oz. podpora društvu ADRA Slovenija, ipd.

rpt
seg_soft

Nameni 1% dohodnine

Podprite humanitarne projekte ADRA Slovenija z namenitvijo dela dohodnine za donacije, ki bi sicer končala v državni blagajni. To je dobrodelnost, ki vas čisto nič ne stane!

Doniraj mesečno

Z vašimi mesečnimi donacijami lahko zagotovite uspešno delovanje društva ADRA Slovenija v projektih, ki smo si jih zastavili in s tem boste redno pomagali socialno šibkim posameznikom in družinam.

680A4307
ADRA Lebanon - Izobraževanje

Darilni katalog

V darilnem katalogu, ki še ni na voljo, boste lahko videli številne možnosti, s katerimi lahko pomagate in boste lahko prispevali sredstva z nakupom v trgovini.

(še ni na voljo!)