Zbiranje šolskih potrebščin za leto 2020/21


Kot vsako leto bomo v Humanitarnem društvu ADRA Slovenija tudi letos do ponedeljka 24.8.2020 zbirali šolske potrebščine za socialno ranljive družine, ki potrebujejo pomoč.

Lansko leto smo s pomočjo donacij lahko pomagali več kot 400 otrokom in družinam iz cele Slovenije – od Savinjske regije in Gorenjske vse do Prekmurja. Razdelili smo več kot 1300 zvezkov, 500 svinčnikov, 150 peresnic in še mnogo več.


Vabimo vas, da se nam tudi letos pridružite pri zbiranju potrebščin, saj lahko edino s sodelovanjem dosežemo večje število oseb, ki so v stiski.

Čeprav je potek pouka letos zaradi COVID-19 še delno neznan, smo po pogovoru z različnimi šolami in strokovnimi delavci ugotovili, da bodo otroci v vsakem primeru potrebovali šolske potrebščine za učenje tako v šoli kot tudi v primeru, da bo učenje potekalo na daljavo.

Prijazno vas vabimo, da se tudi vi odzovete ter spodbudite še znance, sodelavce in prijatelje, da lahko skupaj za tiste, ki so v pomanjkanju prispevamo materialne donacije v obliki: pisal, tehničnih pripomočkov (ravnila, šestila, škarje ipd.), zvezkov A4 (mali in veliki karo, črtasti), radirk in svinčnikov, barvic in flomastrov pa tudi torb in peresnic, ipd.

Za prevzem donacij nas lahko pokličete na 040 852 007, ali donacije dostavite na naslov Njegoševa 15, 1000 Ljubljana vsak delavnik med 10.00 in 16.00 uro.

Lahko pa nas kontaktirate na 040 852 007 oz. [email protected], da vas usmerimo na zbiralna mesta v večjih krajih po Sloveniji (Slovenj Gradec, Vuzenica, Dravograd, Velenje, Celje, Maribor, Murska Sobota, Ptuj, Kranj, Jesenice, Radovljica, Koper, Kočevje).

Če pa bi radi finančno prispevali za nakup šolskih potrebščin, ki ga bomo izvedli v našem društvu pa to lahko storite na sledeče načine:
 
?Doniraš lahko hitro, preprosto in varno online z Mastercardom ali Viso in izberi namen NSSO – Let’s fill Slovenia with happy children tukaj: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=T242AYZGLA2RE&source=url
 
?IBAN: SI56 6100 0000 4395 611
BIC: HDEL SI 22
Referenca: SI00 2020
Ime prejemnika: HD ADRA Slovenija, Njegoševa 15 1000 Ljubljana
Namen: Potrebscine 2020
Koda namena: CHAR

Iskreno vam najlepša hvala že v naprej za vašo pomoč, sodelovanje in podporo!

Mednarodna partnerstva – projekt Talking Bubbles . V letu 2022 smo zaključili dvoletni Erasmus+ projekt Talking Bubbles v …

Sporočilo za javnost: Čas, da z vseh strani prinesemo upanje in mir v uničeno deželo – ADRA KLIČE …

‼️NUJNA POMOČ PO POTRESU V TURČIJI IN SIRIJI‼️ ℹ️6. februarja je na meji med Turčijo in Sirijo stresel …

Potrebe po podpori ranljivim skupinam, predvsem ženskam in otrokom smo prepoznali tudi v Severni Makedoniji, kamor se je …