POMOČ ZA DIVE – ZBIRANJE ZA SOCIALNO PODJETJE DIVAS (BIH)


Od meseca marca naprej bomo za socialno podjetje Divas fashion pod akcijo POMOČ ZA DIVE zbirali dobro ohranjeno rabljeno posteljnino in kakršnekoli pripomočke za šivanje, lahko pa tudi odvečno blago. Tokrat oblačil žal ne zbiramo.

Divas fashion, ki ima sedež v Bosni in Herzegovini je ustanovila humanitarna organizacija ADRA BIH, ki zaposljuje ženske s socialno ogroženim ozadjem.

V Divas se poleg novoletnih voščilnic in torb iz jeansa izdelujejo tudi nakupovalne vreče za kar bomo tudi namenili tokratne materialne donacije!

Če bi to akcijo radi podprli s finančno donacijo, da material lahko nakupijo neposredno v BIH lahko prispevke nakažete na:

TRR/IBAN: SI56 6100 0001 0278 952,

BIC: HDEL SI 22,

Referenca: SI00 2020,

Namen: NUJNO 2020,

Koda namena: CHAR.

Lahko donirate tudi online z Mastercardom in Viso tukaj: https://gogetfunding.com/adra-slovenia/

Ali pa z PayPal donacijo tukaj: https://adra.si/kako-lahko-spreminjas-svet/

Večje materialne donacije lahko prevzamemo v večjih mestih po Sloveniji, sicer pa jih sprejemamo na našem naslovu na Njegoševi 15. V primeru donacije nam to sporočite na 040 852 007. Načeloma donacije sprejemamo med tednom med 10.00-16.00, po predhodnem dogovoru pa tudi izven tega časa.

V imenu ekipe HD ADRA Slovenija, ADRA BIH in Divas fashion se vam zahvaljujemo za vse donacije in podporo!

#pomočzadive #sočutje #pravičnost #ljubezen #rabljenmaterial #posteljnina #šivanje

Mednarodna partnerstva – projekt Talking Bubbles . V letu 2022 smo zaključili dvoletni Erasmus+ projekt Talking Bubbles v …

Sporočilo za javnost: Čas, da z vseh strani prinesemo upanje in mir v uničeno deželo – ADRA KLIČE …

‼️NUJNA POMOČ PO POTRESU V TURČIJI IN SIRIJI‼️ ℹ️6. februarja je na meji med Turčijo in Sirijo stresel …

Potrebe po podpori ranljivim skupinam, predvsem ženskam in otrokom smo prepoznali tudi v Severni Makedoniji, kamor se je …