PAKET SOLIDARNOSTI

 ‘Zdaj je res čas, da pomagamo vsi skupaj.’ Posledice okužb s koronavirusom šele prihajajo. Veliko število družin je izgubilo prihodke. V teh primerih so vedno otroci tisti, ki lahko najbolj čutijo to pomanjkanje. V Humanitarnem društvu ADRA Slovenija smo za te družine pa tudi posameznike, starejše osebe in mamice z dojenčki pripravili #PaketSolidarsnosti s #HigienskimiPripomočki in #Prehrano. Razdelili smo že prve pakete higienskih pripomočkov, ki so pripravljeni v treh oblikah: 1. za družine, 2. za posameznike in starejše osebe ter za 3. mamice z dojenčki. Z donacijo vrednosnte kartice namenjene za nakup prehrane smo pomagali več družinam, invalidnim osebam in osebam, ki so v času COVID-19 izgubile prihodke. S tem namenom zbiramo denarne donacije, da se družinam in posameznikom v večjem številu priskrbi higienske pakete in vrednostne kartice, namenjene za nakup prehrane.

Posebej pomembno je tudi, da imajo vse osebe dostop do hrane, ki jo dejansko potrebujejo, tudi glede na njihove alergije in zdravstveno stanje. S tem voucherskim načinom vrednostnih kartic se omogoča dostop do svežega sadja in zelenjave, ki ga velikokrat drugi načini pomoči ne omogočajo. Vsak vaš prispevek šteje, za kar se vam v imenu vseh uporabnikov in prejemnikov pomoči že v naprej zahvaljujemo! Pomagate lahko na sledeče načine: Donirate lahko preprosto in varno online z Mastercardom ali Viso in izberite namen COVID-19 tukaj: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr… Vaše donacije sprejemamo tudi na: IBAN: SI56 6100 0000 7360 804 BIC: HDEL SI 22 Referenca: SI00 2020 Ime prejemnika: HD ADRA Slovenija, Njegoševa 15 1000 Ljubljana Namen: COVID19 Koda namena: CHAR Pošljite SMS na 1919 z besedo LJUDJE5 in pomagajte, da se skupaj odzovemo na potrebe pri posledicah koronavirusa COVID19.

Prispevek 15EUR pomaga pri nakupu enega paketa higienskih pripomočkov za družino, ki je izgubila prihodke. 30EUR lahko pomaga pri nakupu zdrave prehrane za večjo družino, ki se je zaradi COVID-19 znašla v krizni situaciji.

Hvala, ker pomagate pomagati, da so noči mnogih lažje in dnevi mnogih lepši! #SočutjePravičnostLjubezen #PomagajmoPomagati #PaketSolidarnosti #HigienskiPripomočki #Prehrana #LIDLSLovenija

 

28. aprila smo se skupaj z mladimi adventisti odpravili na Limbarsko goro in okoli Gradiškega jezera, kjer smo …

V ponedeljek in sredo, 6. in 8. maja, vas vabimo na delavnice, kjer boste dobili informacije o:  vaših …

“Nasmehe rišete na obraz, dobri ljudje ste. Hvala vam.” Tako je prejšnji petek mladi Maročan izrazil svojo hvaležnost …

Dobrosrčna pomoč po poplavah se nadaljuje tudi v letu 2024 Vse od začetka katastrofe ADRA Slovenija skupaj z …