Dosegli več kot 300 družin s šolskimi paketi

?Juhuhuu – Šola je tu?
Letos smo z vašo podporo pomagali več kot 300 šolarjem in njihovim družinam, da so prvi dan v šoli lahko začeli veliko bolj brezskrbno.
.
Razdelili smo bogate komplete pripravljene posebej za vsako triado po starosti in spolu. Paketi so vsebovali od likovnih in geometrijskih pripomočkov, barvic, flomastrov, voščenk, kolaž in risanega papirja ter drugih osnovnih potrebščin.
.
Posebej so bili paketov veseli tudi v namestitvenem centru za ukrajinske družine na Debelem Rtiču, kjer so se zelo lepo zahvalili vsem, ki ste podprli naš dolgoletni program Napolnimo Slovenijo s srečnimi otroki. V sodelovanju z Embassy of Ukraine in the Republic of Slovenia smo razdelili tudi 100 paketov za ukrajinske družine, ki so potrebovale malo pomoči ob začetku novega šolskega leta.
.
Izjemno hvaležni smo za odziv vseh, ki ste nam priskočili nasproti z vašo podporo. Hvala tudi prostovoljkam, ki so pomagale pri pripravi paketov za vse uporabnike ??Vsem šolarjem želimo uspešno in igrivo šolsko leto, vsem vam, ki ste skupaj z nami pomagali pa hvala iz ?.
.
.
Splošna podpora programom našega Humanitarnega društva ADRA Slovenija :
? SMS z besedo LJUDJE5 na 1919 (donacija 5eur)
.

Mednarodna partnerstva – projekt Talking Bubbles . V letu 2022 smo zaključili dvoletni Erasmus+ projekt Talking Bubbles v …

Sporočilo za javnost: Čas, da z vseh strani prinesemo upanje in mir v uničeno deželo – ADRA KLIČE …

‼️NUJNA POMOČ PO POTRESU V TURČIJI IN SIRIJI‼️ ℹ️6. februarja je na meji med Turčijo in Sirijo stresel …

Potrebe po podpori ranljivim skupinam, predvsem ženskam in otrokom smo prepoznali tudi v Severni Makedoniji, kamor se je …