Dosegli več kot 300 družin s šolskimi paketi

?Juhuhuu – Šola je tu?
Letos smo z vašo podporo pomagali več kot 300 šolarjem in njihovim družinam, da so prvi dan v šoli lahko začeli veliko bolj brezskrbno.
.
Razdelili smo bogate komplete pripravljene posebej za vsako triado po starosti in spolu. Paketi so vsebovali od likovnih in geometrijskih pripomočkov, barvic, flomastrov, voščenk, kolaž in risanega papirja ter drugih osnovnih potrebščin.
.
Posebej so bili paketov veseli tudi v namestitvenem centru za ukrajinske družine na Debelem Rtiču, kjer so se zelo lepo zahvalili vsem, ki ste podprli naš dolgoletni program Napolnimo Slovenijo s srečnimi otroki. V sodelovanju z Embassy of Ukraine in the Republic of Slovenia smo razdelili tudi 100 paketov za ukrajinske družine, ki so potrebovale malo pomoči ob začetku novega šolskega leta.
.
Izjemno hvaležni smo za odziv vseh, ki ste nam priskočili nasproti z vašo podporo. Hvala tudi prostovoljkam, ki so pomagale pri pripravi paketov za vse uporabnike ??Vsem šolarjem želimo uspešno in igrivo šolsko leto, vsem vam, ki ste skupaj z nami pomagali pa hvala iz ?.
.
.
Splošna podpora programom našega Humanitarnega društva ADRA Slovenija :
? SMS z besedo LJUDJE5 na 1919 (donacija 5eur)
.

Dobro duševno zdravje lahko laično razumemo kot stanje dobrega počutja, ki nam omogoča, da se uspešno spopademo z …

KOORDINACIJA ZA RAZDELJEVANJE FINANČNE POMOČI Pomembno je vedeti, da strokovne nevladne organizacije potrebujemo natančno usklajeno in pravično razdeliti …

25. septembra 2015 so države članice Združenih narodov sprejele Agendo 2030 za trajnostni razvoj. Ta vsebuje tudi 17 …

Program NSSO (Napolnimo Slovenijo s srečnimi otroki) je eden izmed temeljnjih programov, ki ga pri ADRA Slovenija dolgoletno …