MAŠ MINUTKO? Zanimacije za vse generacije!


V okviru ADRINIH TEDNOV (2.6.-15.6.) na temo ‘Dobrodelnost, begunci in združevanje družin’ bo 8.6. v parku Tivoli na koncu Jakopičevega sprehajališča potekal poseben dogodek, kjer se bodo stari, mladi in najmlajši aktivno vključevali. Udeleženci bodo motivirali zainteresirane z različnimi dogodki, ki pripomorejo k boljšemu zdravju in splošnem počutju.

Se lahko za minutko ustaviš? Narediš novo profilko za svoja virtualna družbena omrežja, potem pa se nekaj trenutkov družiš še z resničnimi ljudmi? Se poigraš s svojimi otroki? Pogovoriš z vrstniki? Spoznaš kakšno novo dejstvo, ki ti bo pomagalo k boljšemu zdravju in bolj uravnoteženemu življenju? Navežeš nove stike in pridobiš resnične prijatelje? Ugotoviš, kako lahko pomagaš še komu drugemu? Ja, pripravili smo kar nekaj zanimivih kotičkov in postaj, na katerih se nam lahko pridružiš.

Postaj bo pet – dve stojnici in tri travniške. 
1. Postaja za populacijo, ki je aktivna na socialnih omrežjih –
Minutka za novo profilko.
2. Otroški ‘živžav’ – Minutka za razigranost – družine in otroke (igre, učenje pesmic …).
3. Mladinska postojanka na piknik dekicah – Minutka za nove prijatelje, kjer se bodo mladi pogovarjali o življenjskih vprašanjih.
4. Stojnica društva ADRA – Minutka za dobrodelnost – zbiranje podpisov za globalno kampanjo #EveryChildEverywhere In school, ozaveščanje in možnost pomagati z donacijami.
5. Zdravstvena stojnica – Minutka za telo, duha in dušo – deljenje literature, pogovori o življenju, zdravju, naravnih zdravstvenih načelih.

Sponzor tega dogodka je tudi podjetje Tosama, ki ima v letošnji kampanji posebni namen.

Tosamin moto je: NAM JE MAR. JE TUDI VAM? Obliži Vivacare so letos osrednji del Tosamine dobrodelne kampanje, ki so jo poimenovali »You care?«. Z njo želijo spomniti javnost, da ima prav vsak od nas možnost prispevati v dobro skupnosti. S svojimi izdelki in prostovoljnim delom bodo pomagali štirim organizacijam. Pridružite pa se jim lahko tudi vi!  Za vsakih sto prodanih obližev Vivacare bodo namreč k donaciji dodali še en paket obližev Vivacare in colors.

#LIFEINCOLORS Spremljajte njihovo akcijo na socialnih omrežjih (FB: Tosama Slovenija in na IG: Tosamaslo) pod oznako #lifeincolors in na spletni strani www.tosama.si.

Mednarodna partnerstva – projekt Talking Bubbles . V letu 2022 smo zaključili dvoletni Erasmus+ projekt Talking Bubbles v …

Sporočilo za javnost: Čas, da z vseh strani prinesemo upanje in mir v uničeno deželo – ADRA KLIČE …

‼️NUJNA POMOČ PO POTRESU V TURČIJI IN SIRIJI‼️ ℹ️6. februarja je na meji med Turčijo in Sirijo stresel …

Potrebe po podpori ranljivim skupinam, predvsem ženskam in otrokom smo prepoznali tudi v Severni Makedoniji, kamor se je …