Delimo zdravje!


V tem mesecu, od 2.6. – 15.6. izvajamo dva ADRINA TEDNA, katerih povezovalne teme so dobrodelnost, begunci in združevanje družin. Med drugimi aktivnostmi (več na adra.si ali FB ADRA Slovenija) se nam je pridružil tudi AVOKADO Catering Kopra, ki bo sodeloval na prav poseben način pod motom Delimo zdravje!

Avokado je kulinarična točka v centru Kopra, ki ponuja veganski zajtrk, malico in kosilo: sendviče, kruh, peciva, sladice ter moko in naravno domačo ozimnico ter še kaj. Po naročilu lahko ustrežejo tudi individualnim gurmanskim željam. (več na  051 486 704 ali Naslovu Gortanov trg 4, Koper)

Njihovo ponudbo sestavlja:

Kuhinja: Vegetarijansko/Vegansko kosilo – 1) juha, 2) glavna jed, 3) solata, 4) sladica
Veganska okrepčevalnica: žitni zajtrk, sendviči, 100 % sadni sokovi in marmelade, ajvar, krekerji, keksi, peciva, kruh, (vsak dan različna) juha, glavna jed, solate, krostate, namazi.

V tem tednu od 10.6. do 14.6. bodo Avokadovi prodajalni pripravljali razne zdrave in okusne jedi, od katerih bodo potem 10% dobička namenili v dobrodelni namen, za kar smo jim iz srca hvaležni!

Več na strani adra.si ali pišite na [email protected]

Mednarodna partnerstva – projekt Talking Bubbles . V letu 2022 smo zaključili dvoletni Erasmus+ projekt Talking Bubbles v …

Sporočilo za javnost: Čas, da z vseh strani prinesemo upanje in mir v uničeno deželo – ADRA KLIČE …

‼️NUJNA POMOČ PO POTRESU V TURČIJI IN SIRIJI‼️ ℹ️6. februarja je na meji med Turčijo in Sirijo stresel …

Potrebe po podpori ranljivim skupinam, predvsem ženskam in otrokom smo prepoznali tudi v Severni Makedoniji, kamor se je …