BREZPLAČNI SPLETNI KUHARSKI TEČAJ

?BREZPLAČNI SPLETNI KUHARSKI TEČAJ
?Mavrica zdravja?
.
V društvu ADRA Slovenija že od l.2020 organiziramo spletni kuharski tečaj, katerega smo zastavili preko spleta z namenom, da se nam lahko pridružijo vse osebe, ki sicer nebi mogle sodelovati v živo. ????? Pridružite se nam!
.
Na brezplačen spletni tečaj se lahko prijavite z izpolnjevanjem obrazca, ZOOM povezavo prejmete na email: https://forms.office.com/e/JTADp6aayv
.
Tema tečaja bodo raznobarvna živila in njihove prednosti, na vsaki delavnici bomo pogledali značilnosti dveh barv živil s poudarkom na rastlinski prehrani.
.
Delavnice bodo potekale vsakič ob 18.00 v :
-ponedeljek 19.12. 2022
-sredo 21.12. 2022
-četrtek 22.12. 2022.
.
Skozi delavnice nas bo vodila Marjanca Hari (dr. stom), ki ima dolgoletne izkušnje na področju izvajanja programov zdravja, celostnega pristopa k kvalitetnemu življenju in predvsem izvajanja kuharskih tečajev.
.
POMEMBNO: Če ste družina ali posamezniki v stiski, ste prijavljeni na CSD enoti, imate status invalida ali ste priseljenci v Sloveniji oz. pripadate kakšni drugi ranljivi skupini, potem to označite. Če bo možno, vam bomo lahko dodatno poslali solidarnostni paket s sestavinami iz predstavljenih receptov.
Pogoj za prejem paketa je udeležba na vseh treh delavnicah.
 
#ZdravjeZaSocialnoOgroženeDružine

25. septembra 2015 so države članice Združenih narodov sprejele Agendo 2030 za trajnostni razvoj. Ta vsebuje tudi 17 …

Program NSSO (Napolnimo Slovenijo s srečnimi otroki) je eden izmed temeljnjih programov, ki ga pri ADRA Slovenija dolgoletno …

Zdi se, kot da vsem srce parajočim zgodbam ob nedavnih neurjih in poplavah, ki so prizadele 86 % …

Pred devetimi leti je narava pokazala svoje zobe Balkanskemu polotoku ter ga zalila z vodam. Na stotine ton …