KORPORATIVNA DRUŽBENA ODGOVORNOST

ℹ️PRIHODNOST ZA DOSEGANJE RAZVOJNIH IN HUMANITARNIH CILJEV?
.
?V društvu ADRA Slovenija smo skupaj z Zavod KROG/Institute Circle pred dnevi izvedli skupno humanitarno akcijo, kjer je 34 zaposlenih Kyndryl Slovenija skupaj s prostovoljci pakiralo 100 paketov za socialno ogrožene ljudi, pisalo pisma za starejše osebe, ki živijo v Domovih upokojencev na področju Gorenjske ter pekli piškote za nastanjene v Azilnem domu Ljubljana.
.
?Veseli nas, da se mednarodna podjetja, ki delujejo pri nas zavedajo širšega družbenega poslanstva in korporativnega prostovoljstva za dobrobit naše širše skupnosti. Kyndryl Ljubljana je del komaj leto dni starega izjemno uspešnega mednarodnega podjetja, ki se ukvarja s tehnološkimi rešitvami. Pravijo mu tudi največje startup podjetje na svetu. Zato nas še toliko bolj veseli, da ustvarjajo korporativno okolje z kulturo v podjetju, ki ga moderna družba potrebuje. Njihov cilj, da organizirajo opravljanje prostovoljstva za vse zaposlene v podjetju je dokaz, da so zagotovo na pravi poti.
.
?Poleg dobrih del smo z zaposlenimi iz Kyndryl Ljubljana Slovenija preživeli sproščen čas, spoznali eni druge, ustvarili pot za nadaljnje sodelovanje in uresničevanja ciljev, ki so si jih zastavili na področju prostovoljstva. Upamo, da bo to spodbuda tudi drugim podjetjem pri nas.
.
?Veseli smo, da so nas podjetje Kyndryl v Sloveniji in Zavod Krog prepoznali kot zaupanja vrednega partnerja. V imenu društva ADRA Slovenija se zahvaljujemo vsem 34 iz podjetja Kyndryl Ljubljana za njihov prispevek k humanitarni dejavnosti, ki zagotovo ne bo edini. Prav tako posebna zahvala Zavodu Krog.
.
V tem decemberskem času se lahko pridružite naši humanitarni akciji Ogrejmo jim srca: www.ADRA.si/ogrejmo-jim-srca (#ČrniPetekJeZaMnogeResČrn)