ADRA in ‘Mamice za mamice’


Še posebaj v času naravnih nesreč je pomembno, da tudi organizacije sodelujemo med sabo. Iz tega razloga smo se odločili, da v sodelovanju z Društvo Mamice za mamice pomagamo mamicam, ki jim bodo pleničke in higienski pripomočki prišli še kako prav.

Združenje MAMICE ZA MAMICE (www.mamicezamamice.com) je neprofitno društvo, ki se je rodilo zaradi potrebe ponuditi prostor ženskam, družinam in otrokom na poti k materinstvu. V društvu verjamejo, da je deljenje medsebojnega spoštovanja in ljubezni, osebne rasti, notranjih sprememb, ko v nas raste novo življenje in ko se v nas prebuja mater, globoko in čudovito doživetje, ki ga lahko živimo v miru in ravnovesju, če nas obkroža skupnost žensk, ki nas podpira, daje varnost in vodi s svojimi izkušnjami.

Na srečanjih, ki jih pripravljajo na različnih krajih Gorenjske, govorijo o različnih procesih, ki so povezani z materinstvom: o dvomih, o strahovih, o hormonskih spremembah, o pripravah na porod in o samem porodu, o poporodnem obdobju ter o dojenju.

Na sliki predsednica društva Mamice za mamice, Nina Grašič.

Z donacijo pripomočkov (pleničk in higienskih vložkov) smo v društvu ADRA v tem času stiske želeli podpreti mamice, ki jih ta pomoč lahko finančno vsaj malo razbremeni.

Vsem vam, ki podpirate naše delovanje se iskreno zahvaljujemo za vso pomoč.

Še naprej lahko sodelujete pri naši pomoči na sledeče načine:
Pošljite SMS na 1919 z besedo LJUDJE5 in pomagajte, da se skupaj odzovemo na potrebe pri posledicah koronavirusa COVID19.

Donirate lahko preprosto in varno online z Mastercardom ali Viso in izberite namen COVID-19 tukaj: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr

Vaše donacije sprejemamo tudi na:
IBAN: SI56 6100 0000 7360 804
BIC: HDEL SI 22
Referenca: SI00 2020
Ime prejemnika: HD ADRA Slovenija, Njegoševa 15 1000 Ljubljana
Namen: COVID19
Koda namena: CHAR

Hvala, ker pomagate pomagati, da so noči mnogih lažje in dnevi mnogih lepši!

#SočutjePravičnostLJubezen #MamiceZaMamice #Covid19

Mednarodna partnerstva – projekt Talking Bubbles . V letu 2022 smo zaključili dvoletni Erasmus+ projekt Talking Bubbles v …

Sporočilo za javnost: Čas, da z vseh strani prinesemo upanje in mir v uničeno deželo – ADRA KLIČE …

‼️NUJNA POMOČ PO POTRESU V TURČIJI IN SIRIJI‼️ ℹ️6. februarja je na meji med Turčijo in Sirijo stresel …

Potrebe po podpori ranljivim skupinam, predvsem ženskam in otrokom smo prepoznali tudi v Severni Makedoniji, kamor se je …