Sodelovanje s študentsko iniciativo prineslo lepe rezultate

V𝐬𝐞 𝐬𝐤𝐮𝐩𝐚𝐣 pri sodelovanju ADRA Slovenija in iniciativo ‘Študentje podpiramo enakopravno izobraževanje za vse’ zagotovljeno 𝟑𝟏 𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐬𝐧𝐢𝐤𝐨𝐯 𝐳𝐚 𝐮č𝐞𝐧𝐣𝐞 𝐧𝐚 𝐝𝐚𝐥𝐣𝐚𝐯𝐨.

Obveščamo vas, da se je akcija v sodelovanju s študentsko iniciativo Študentje podpiramo enakopravno izobraževanje za vse v sodelovanju z ADRA Slovenija, uspešno zaključila.

Samo od zbranih donacij podarjenih od dela kriznega dodatka za študente smo lahko osnovnošolcem in srednješolcem podarili kar 13 prenosnikov. Poleg teh, se je dodatnih donacij iz drugih virov nabralo še za 18 prenosnikov, za kar smo še posebaj hvaležni tudi ADRA International, Adventisti ter Latter-day Saint Charities in seveda tudi našim prostovoljcem, brez katerih ta akcija nebi bila mogoča. Skupaj smo v sodelovanju z različnimi posamezniki in šolami zagotovili kar 31 prenosnikov za učenje na daljavo.

Posebna zahvala pa gre tudi študentskemu odboru, ki je začelo to iniciativo in prvotnemu pobudniku! Gaber Petrovič, v imenu vseh prejemnikov šolske opreme ti izrekamo iskreno zahvalo!

Iz srca si želimo, da bi se vas ta iniciativa dotaknila. Da se res zavedate, koliko sprememb ste dosegli v teh življenjih. Dobivali smo zahvale dijakov, staršev, učiteljev in ravnateljev od vsepovsod. Bivši moto organizacije ADRA se je glasil: ‘Changing one life at a time.’ Vsekakor ste to dosegli in si iskreno želimo, da bi vas to še naprej motiviralo in gnalo, da skupaj ustvarjamo lepši jutri in boljšo prihodnost za vse.

___________
Če želite še na druge načine podpreti odziv društva ADRA na posledice širjenja okužb s koronavirusom, to lahko storite na sledeče načine:

🆘Doniraš lahko hitro, preprosto in varno online z Mastercardom ali Viso in izberi namen COVID-19 tukaj: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr

🆘Vaše donacije sprejemamo tudi na:
IBAN: SI56 6100 0000 7360 804
BIC: HDEL SI 22
Referenca: SI00 2020
Ime prejemnika: HD ADRA Slovenija, Njegoševa 15 1000 Ljubljana
Namen: COVID19
Koda namena: CHAR

🆘Pošljite SMS na 1919 z besedo LJUDJE5 in pomagajte, da se skupaj odzovemo še na druge potrebe pri posledicah koronavirusa COVID19.
_________

#PomagamPomagati #SočutjePravičnostLjubezen #SDG4 #CTR4 #TrajnostnoLokalnoGlobalno #ZaDoberNamen #ADRAInternational #adventisti #COVID19 #LDSCharities #NSSO #PaketSolidarnosti #HigienskiPripomočki #Prehrana #HvalaKerDelišNaprej ŠTUDENTSKI DODATEK GRE LAHKO ZA BOLJŠI NAMEN