TEK WINGS FOR LIFE ZARADI KORONAVIRUSA V LETU 2020 ODPOVEDAN – INFORMACIJE SPODAJ SO ZGOLJ INFORMATIVNE

V mesecu maju, natančneje na nedeljo 3.5.2020 se bo ekipa podpornikov in prostovoljcev Humanitarnega društva ADRA Slovenija pridružila svetovnemu teku za dobrodelni namen pod imenom Wings for Life. Več si lahko preberete s klikom TUKAJ.

Kot pri večini odlično organiziranih tekaških dogodkov, tudi tu ljudje tečejo za dober namen – in sicer podpirajo iskanje zdravila za poškodbe hrbtenjače. Fundacija Wings for Life je bila ustanovljena leta 2003 in trenutno v številnih državah potekajo projekti z namenom odkritja zdravila. Dobrodelna fundacija in tek Wings for Life World Run sta v celoti neprofitna, in sicer je vsak cent, zbran v imenu fundacije, namenjen raziskavam, in ne administrativnim stroškom, davkom ali drugim nastalim stroškom. Vse, kar plačaš – naj gre za startnino za udeležbo na teku Wings for Life World Run ali za neposredno donacijo fundaciji – 100 % vplačanega zneska je namenjenega izvedbi teh projektov.

Tek bomo organizirali preko aplikacije po zasnovani trasi, kjer nas bo zasledovalo virtualno vozilo. Lokacijo se bo še določilo – imaš predlog? 🙂

Ciljna črta prehiti tebe in ne obratno

Da, pričneš s tekom in 30 minut pozneje na stezo zapeljejo zasledovalna vozila, ki v rednih intervalih pospešujejo, za volanom pa običajno sedi zvezdnik, kot npr. Aksel Lund Svindal ali Matthias Walkner. Ko te tako vozilo ujame, zabeleži tvojo razdaljo in to je tvoj rezultat.

Če te zanima sodelovanje in udeležba nam piši na katja.kotnik@adra.si !

Več o teku si lahko preberete s klikom TUKAJ.

Hvala ker nam pomagaš širiti #sočutje, #pravičnost in #ljubezen.