ŠE ENA ZGODBA O USPEHU – POMOČ ZA BEGUNSKI CENTER V BIH JE PRISPELA

🥳ŠE ENA ZGODBA O USPEHU : Naša pomoč je prispela na cilj – begunski center Ušivak!🥳
 
V sredini julija smo v društvu ADRA Slovenija sprožili nujno akcijo zbiranja osnovnih potrebščin za begunski center Ušivak, Hadžići blizu Sarajeva ter akcijo 5.8. zaključili.
 
Vaš odziv je bil preprosto neverjeten, saj smo v manj kot 4-h tednih zbrali več kot
🆘120 odej in spalnih vreč,
🆘119 zobnih past,
🆘186 zobnih ščetk,
🆘463 tekočih mil vseh velikosti in
🆘472 trdih mil vseh velikosti.
Vrednost pomoči je znašala okoli 2700EUR, dodatno pa smo zbrali še 700EUR finančne pomoči. Vključili so se prostovoljci in donatorji iz cele Slovenije. 👏👏
 
V vsej zgodbi se moramo tako posebaj zahvaliti našim partnerjem: Dom upokojencev dr. Franceta Bergelja Jesenice Adventisti #NilTexSlovenija in Špedicija Stori ter ADRA Hrvatska.
 
Prevoz in izvozna dokumentacija za to pošiljko bi bila lahko velik strošek, vendar smo zaradi dobrosrčnosti direktorja podjetja Nil-Tex, Nina Kličića (www.niltex.si) in špediterske ekipe pri podjetju Špedicija Stori dobili pomoč, za kar smo izjemno hvaležni. 379,2kg pomoči za BiH je tudi s pomočjo ADRA Hrvaška in dobrim posredovanjem ADRA BIH tako prispelo na svoj cilj!
 
Danes ni ravno lahko dobiti partnerje, ki bi pomagali zgolj zato, ker lahko. Ampak v tem primeru, so nas g. Nino Kličić, osebje pri Špediciji STORI, direktorica in zaposleni v domu starostnikov na Jesenicah ter adventisti po celi Sloveniji zelo pozitivno navdušili in sporočili, da obstaja pot tam kjer je volja.
 
Hvala vam, ker ste sodili #sočutno, razsojali #pravično in pokazali #ljubezen!